Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deplasmanda Göztepe'yi 1-0 yenerek Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nun şampiyonu olan Galatasaray, Kütahya'da da taraftarlarını sevince boğdu. 

        Kütahya Zafer Meydanı'ndaki Vazo heykeli önünde toplanan yaklaşık 600 kadar Galatasaray taraftarı, meşaleler yakarak eski otogara kadar yürüdü. Şampiyonluk sevinci gösterilerinde bulunan taraftarlar eski otagar önünden tekrar Zafer Meydanı'na geldi. Burada havai fişek gösterisi yapan taraftarlar, yeniden eski otogara yürümek isteyince çevik kuvvet polisleri önleri kesti. Polisin dağılmalarını istediği taraftarlar, çevik kuvvet polisleriyle karşılıklı olarak 'sarı kırmızı' şeklinde tezahüratta bulunduktan sonra dağılacağını söyledi. Taraftarlar polislerle karşılıklı olarak 'sarı kırmızı' diye tezahüratta bulunduktan sonra dağıldı.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Kutlamalardan detaylar

        Çevik kuvvet polisleri ile taraftararın 'sarı kırmızı' diye tezahüratta bulunması

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler