Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emet ilçesinde Şizofreni Adım Kitabı' nın yazarı Tuba Karakaş, Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Koca'yı makamında ziyaret etti.

        Emet Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Tuba Karakaş yayınlamış olduğu ilk eseri olan “Şizofreni Adım Kitabı'nı Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Koca'ya hediye etti.

        Hayatı boyunca okumaya ve okutmaya büyük önem verdiğini Belirten Kaymakam Çiçek, ''Kitabı en kısa sürede okuyacağım

        Ülkemizde her geçen gün kitaplara olan ilgi artıyor. Zamanla daha çok okuyan bir neslin yetiştiğini, devletimizin bu konuyu önemseyip her geçen gün ciddi manada desteğini arttırdığını görüyoruz. İlçemiz Emet Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Tuba Karakaş’ı, yayınlamış olduğu ilk eseri olan “Şizofreni Adım Kitabı'ndan dolayı tebrik ediyorum. Edebiyatla, sanatla, kültürel etkinliklerle uğraşan, emek veren, özverili daha nice yazarlarımızın İlçemizden yetişmesi için Kaymakamlıkça verdiğimiz desteklerimiz artarak devam edecektir'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler