Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde itfaiye personeline yanmaz elbise verildi.

        Personelinin güvenliğini ön planda tuttuklarını belirten Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, satın alınan koruyucu niteliğe sahip yanmaz elbiseleri itfaiye personeline dağıttı.

        Her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için araç ve gereç donanımını günün şartlarına uygun hale getirdiğine dikkat çeken Başkan Erdoğan, tüm ekibin ahşap, benzin, elektrik ve metal yangını gibi değişik türlerdeki yangınlara başarıyla müdahale edecek kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

        Başkan Erdoğan, “Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için gösterilen gayret ve çalışmalar işçilerimizin de güvenliğini düşünerek bin Euro değerinde en modern yanmaz, yangına dayanıklı elbiseleri temin edildi. pazarlar Belediyesi olarak vatandaşımızın hizmetindeyiz. Bundan sonra arkadaşlarımız yangınlara daha hızlı ve güvenli olarak müdahale edecekler. İnsanlarımıza hizmet etmek önceliğimiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler