Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve MHP milletvekili adayları, AK Parti Kütahya İl Teşkilatını ziyaret ederek, başarılar diledi.

        Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş Saadet Parti ve Demokrat Partililere seslenerek, “CHP’nin teknesine su taşımayın” dedi.

        AK Parti ve MHP Kütahya Milletvekili adaylarının da bulunduğu ziyarette konuşan MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın Kütahya’da beşte beş yaparak zafere ulaşacağını söyledi.

        Yıldırım, “24 Haziran seçimleri öncesinde, seçimlere Cumhur ittifakı adı altında beraber girdiğimiz Adalet ve Kalkınma Partisi İl başkanına, milletvekili adaylarına ve yönetimine Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığı ve adaylarımızla bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Seçimlerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah Cumhur İttifakı Kütahya’da seçimlerde beş vekil çıkartarak seçimlerin galibi olacaktır” diye konuştu.

        "Saadet Partili ve demokrat kardeşlerimi uyarıyorum"

        MHP İl Başkanı ve milletvekili adaylarının ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin son otuz yıldaki en önemli seçim olduğuna vurgu yaptı. Millet İttifakı'na oy verecek olan Saadet Partili ve Demokrat Partililere uyarıda bulunan başkan Çetinbaş, “CHP’nin teknesine su taşımayın” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler