Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Halim, şehit aileleri ve gazilerin bulunduğu masaları ayrı ayrı ziyaret ederek selamladı. Kaymakam Halim yaptığı selamlama konuşmasında, İçeride ve dışarıda Müslümanlara yapılan haksızlıkları görüp, onlara dua ettiklerini ifade etti.

        Simav Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen iftar yemeğine, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra protokol üyeleri de katıldı. İftar öncesi sunulan tasavvuf müziği okunan ezanın ardından hep beraber dualarla oruçlar açıldı. İftar yemeğine katılan protokol üyeleri ayrı masalara oturarak, şehit yakınları ve gazilerle birlikte iftar açıp, karşılıklı sohbet etti. Sıcak ve duygusal bir ortamda geçen iftarın ardından, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, katılımcıların Ramazanını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler