Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Latovlevici, Tudor'un ayrılığını anlattı - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Igor Tudor dönemi sona ererken Tudor'un Karabükspor'dan da öğrencisi olan ve Galatasaray'a transfer ettirdiği Iasmin Latovlevici ülkesi Rumen basınına önemli açıklamalarda bulundu.

        2

        Futbol Arena'nın haberine göre; Romanya'da bir televizyon programının canlı yayınına katılan tecrübeli futbolcu, "Igor Tudor takımla bir toplantı yaptı ve vedalaştık. Neden kovulduğunu şuan bile anlayamıyorum." dedi.

        3

        Takımdaki atmosferin Tudor'un gönderilmesine neden olduğu yönündeki yorumları da cevaplayan Latovlevici, "Kesinlikle sebep takımdaki atmosfer değil çünkü ben geldiğimden beri değişen bir şey olmadı" cevabını verdi.

        4

        Yeni Malatyaspor maçı devre arasında yaşananlar hakkında da fikri sorulan Latovlevici, "Sanırım Tudor ile Maicon arasında devre arasında bir şeyler olmuş ama tam olarak bilmediğim konularda bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

        5

        Galatasaray'da yeni teknik direktör için Hagi'nin konuşulup konuşulmadığı ile ilgili soruya "Bilmiyorum" cevabını veren Latovlevici sakatlığı hakkında da açıklamalar yaptı.

        6

        Sakatlıkları nedeniyle son 4 ayda 2. kez ameliyat olmak zorunda kaldığına değinen Rumen sol bek, kariyerinin sakatlık açısından en kötü dönemini geçirdiğini söyledi.