Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Loic Remy'den Beşiktaş'a: 1.5 milyon euro'ya oynarım - Beşiktaş Haberleri
        1

        İspanya La Liga ekibi Las Palmas’ta kadro dışı kalan ve Trabzonspor ile Galatasaray’ın da ilgilendiği iddia edilen Loic Remy, Beşiktaş’ın da radarında...

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, Premier Lig’den Slimani ve Welbeck ile yakından ilgilenen Siyah-Beyazlılar’da Remy konusunda da gelişmeler yaşanıyor.

        3

        İspanya’dan ayrılmak isteyen Fransız santrforun menajeri aracılığı ile Kartal’a mesaj gönderdiği ve yıllık 1.5 milyon Euro’ya Siyah-Beyazlı formayı giyebileceğini ilettiği ortaya çıktı.

        4

        Yeni yapılacak golcü transferi için fazla para harcamak istemeyen Beşiktaş yönetiminin bu parayı makul karşıladığı ancak teknik direktör Şenol Güneş’in de fikrinin alınmasının ardından son kararın verileceği belirtildi.

        5

        LARİN KENDİNE HAYRAN BIRAKTI
        Siyah-Beyazlı kulübün forvet transferinde işi ağırdan almasının nedeni ise yeni transfer Cyle Larin’in idmanlardaki iyi performansı...

        6

        Teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne giren Kanadalı oyuncunun bu şekilde devam etmesi halinde başka transfere de gerek kalmayabileceği belirtildi.