Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Lucescu'nun Serdar Aziz ve Cengiz Ünder tercihi sosyal medyada tepki gördü - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası yolunda oynayacağı son 2 maç öncesi Mircea Lucescu kritik bir karar aldı.

        2

        Rumen çalıştırıcının, bugün oynanacak İzlanda maçı öncesinde Serdar Aziz ve Cengiz Ünder'i 23 kişilik maç kadrosuna almadığı öğrenildi.

        3

        Lucescu'nun bu tercihleri sosyal medyada büyük tepki görürken Volkan Şen, Twitter'da kısa sürede Türkiye gündemine girdi.

        4

        İşte yorumlardan bazıları;

        "Cengiz Ünder yerine Volkan Şen'i kadroya alan adam Türkiye'nin geleceğine, gençlerin aldığı süreye dair ahkam kesiyor... Güzel şaka."

        5

        "Bugün Milli Takım kadrosunu Volkan Şen'in öz babası kursa oğlunu dışarıda bırakır Cengiz Ünder'i alırdı???"

        6

        "Her şeyde bi fikriniz var neymiş Milli Takım'da neden Cengiz Ünder'in yerine Volkan Şen varmış. Volkan Şen'den iyi su dağıtan mı var kenarda?"

        7

        "Belki Volkan Şen çocukken mahalle maçında olduğu gibi şimdi gerçek oynayışıma başlıyorum deyip, yine bir şey yapamayacak!

        8

        "Cengiz Ünder / 1997’li / Serie A’da 127 dakika oynadı - Kadroda yok.

        Volkan Şen / 1987’li / Süper Lig’de 36 dk oynadı - Kadroda.."

        9

        "Cengiz Ünder'in yerine Volkan Şen mi alınmış cidden? Burak Yılmaz'ın yerine de İlhan Mansız alınsın, 2002 ruhunu yakalayalım bari!"

        10

        "Arda Turan ve Volkan Şen'in girdiği Milli Takım kadrosuna, Serdar Aziz ve Cengiz Ünder girememiş. Sonra yabancı sınırı diye ağlasınlar."

        11

        "Lucescu Serdar Aziz'i de Cengiz Ünder'i de 18'e almamış. Volkan Şen ve Mehmet Topal hangi form düzeyi ile 18'deler ki?"

        12

        "Yahu Lucescu sen nasıl adamsın? Lider takımın stoperi Serdar kadroda yok, Cengiz yok ama Volkan Şen var. Maaşını bizden mi Ukrayna'dan mı alıyosun?"

        13

        "Lucescu, Cengiz Ünder'e sen Roma'da şans bulamıyorsun diyerek kadroya almamış şaka değil çünkü Arda, Barça'da hep ilk 11 oynuyor"

        14

        "İnanılmaz! A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı maçın 18 kişilik kadrosunda Cengiz Ünder ve Serdar Aziz yer almadı."

        15

        "Volkan Şen'i Milli Takım kadrosuna çağırmak ayrı saçmalık, Cengiz Ünder'i maç kadrosuna almayıp Volkan Şen'i almak ise tarifsiz.."

        16

        "Cengiz Ünder’in kadroya alınmaması nedir? Volkan Şen menajerler tarafından kadroda bu net! Ya da kankası Burak tarafından!"

        17

        "Milli Takım İzlanda ya fark atsa da Cengiz Ünder'in kadrodan çıkarılmasının Volkan Şen'in kadroda tutulmasının izahı olamaz!"

        18

        "Volkan Şen, Cengiz Ünder’i geçtim Türk pasaportu olan herhangi bir antilobu kesemez"

        19

        "Lucescu, Volkan Şen'in olduğu kadroda Cengiz Ünder'e yer bulamamış. Yabancı futbolcunun değil de aklımızla dalga geçmenin bir sınırı olmalı."

        20

        "Lucescu, ligde en çok rakipten top kapan yerli stoper Serdar Aziz’i ve Roma’da oynayan Cengiz Ünder‘i kadroya almamış ama Volkan Şen’i almış"

        21

        "Formda Ömer Toprak yedek, Serdar Aziz maç kadrosunda yok ve Mehmet Topal stoper... Volkan Şen kadroda, Cengiz yok. Fıkra gibi..."

        22

        "Cengiz Ünder'in kadroya alınmayıp, Volkan Şen'in kadroya alındığı bir Milli Takım'dan hayır bekliyoruz."

        23

        "Luce Volkan Şen'i milli takıma çağırarak oyuncuya da zarar verdiğinin farkına varmalı. Cengiz Ünder kadro dışı kalıyor Volkan Şen tt oluyor."

        24

        "Bir ay önce kulüp bulan Volkan Şen var, Cengiz Ünder yok.

        Ligin en formda yerli stoperi Serdar yok, orta sahadan devşirme Topal var.

        Şaka?"