Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Villaya girenler neye uğradığını şaşırdı! Son yılların en büyüğü...

        İstanbul Narkotik polisi, seraya dönüştürülen 2 villada uyuşturucu yetiştiren bir çetey operasyon düzenledi. Baskında son zamanların en büyük uyuşturucu serasına ulaşıldı. Seraların bakımını yapan 2 sevgilinin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli yakalandı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Müslüm Sarıyar'ın aktardığı bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, Büyükçekmece'de lüka bir villada Marihuana imal edildiğini belirleyen ekipler hemen harekete geçti. Ekipler 3 katlı lüks villa çevresinde fiziki takip başlattı. Araştırmalarda şebekenin Kumburgaz'da başka bir adresi de kullandığı anlaşıldı.

        REKLAM

        Araştırmalarda şebeke ele başının A.S. olduğu tespit edildi. A.S. teknik takip yöntemiyle izlenirken, villardan birinde iki sevgilinin kaldığı belirlendi. A.O.Z. ve U.T. isimli iki sevgili de takibe alındı. Çalışmaların ardından her iki adrese operasyon düzenlendi. İçeriye giren ekipler, uyuşturucu yetiştirmek için özel düzeneklerle ışıklandırılan ve havalandırılan serayla karşılaştı. Hint Keneviri yetiştirilen uyuşturucu serasının boyutu polis ekiplerini de şaşırttı. Baskın düzenlenen evin son zamanlarda karşılaşılan en büyük uyuşturucu serası olduğu belirtildi. Aramalarda 4 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

        Eş zamanlı düzenlenen baskınlarda şebeke elebaşı A.S. ve 2 sevgilinin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ