Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Kemal Gülman: Davayı kazandım oğlumu kaybettim

        HABERTÜRK MAGAZİN/ Reşat BALCIOĞLU

        Feryal Gülman’ın kendisine açtığı 200 milyon TL’lik boşanma davasını kazanan ve eski eşine tek kuruş vermeden boşanan Kemal Gülman, Feryal Gülman’ın oğlu Aslan Kemal’i paraya boğarak kendisinden soğuttuğunu söyledi ve ekledi: “Davayı kazandım, oğlumu kaybettim’’

        GÜLMAN Group’un sahibi Kemal Gülman’la eski eşi Feryal Gülman arasında yaşanan sorunlar bitmek bilmiyor. Kendisini genç bir kızla aldattığı iddiasıyla Kemal Gülman’a 200 milyon TL’lik boşanma davası açan ve tek kuruş alamadan boşanan Feryal Gülman, Kemal Gülman’ın oğlu Aslan’a para vermediğini, şirketinden içeri sokmadığını, nafakasını ve okul masraflarını ödemediğini söylemişti. Bu iddialar karşısında sessiz kalan Kemal Gülman, içini HT Kulüp’e döktü. Los Angeles’taki üniversitesinin yıllık 50 bin dolar olan ücretini ödememekle suçlanan Kemal Gülman, oğlu Aslan’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İki yıldır süren ve Feryal Gülman’ın aleyhinde sonuçlanan boşanma davasıyla ilgili konuşan Kemal Gülman, “Para benim paramdı zaten bende kaldı. Davayı kazandım ama çocuğumu kaybettiğim için buna sevinemiyorum. Bizim 19 yaşında Aslan Kemal isminde çocuğumuz var. Feryal oğlumuzu yaktı’’ ifadesini kullandı.

        ‘OĞLUMU GÖREMİYORUM’

        Aslan Kemal’e bol harçlık vererek kendisinden uzaklaştırdığını söyleyen Kemal Gülman, “Feryal, Aslan Kemal’e bol para vererek benden uzaklaştırdı. Çocuğumu benden kopardı, oğlumu göremiyorum. Aslan Kemal benden para istedi ben de ona, ‘Sana iş verirsem adam olursun ama para verirsem serseri olursun’ dedim. Aslan da annesinin bol para vermesi nedeniyle benimle görüşmüyor’’ diyerek yeni bir tartışma konusu yarattı. “Boşandıktan sonra tekrar bir araya gelir misiniz’’ sorusuna Kemal Gülman, “Asla, Feryal’le bir daha bir araya gelmemiz imkânsız. Çünkü iki yıllık dava süresince çok konuşup özelimizi herkesle paylaşıp bizi yıprattı. Benim tek düşüncem Aslan Kemal; o da inşallah doğruları görür’’ yanıtını verdi.

        İşadamı Kemal Gülman, oğlu Aslan Kemal’in kendisinden para istediği zaman oğluna harçlık vermek yerine iş verdiğini fakat Aslan’ın bunu kabul etmeyip annesi Feryal Gülman’dan para istediğini söyledi.

        Üniversite eğitimi için Los Angeles’a dönen Aslan Kemal Gülman, kız arkadaşı Aysu Seçkin’le Bodrum’da uzun süre tatil yaptı.

        ‘Böyle lüks yaşamaya para mı dayanır?’

        ASLAN Kemal’in Los Angeles’ta üniversite okuduğunu, lüks bir hayat sürdüğünü, sosyal hayatta çok para harcadığını, kendisi gibi zengin arkadaşları olduğunu ve arkadaş ortamlarında parasıyla hava attığını iddia eden baba Kemal Gülman, ‘’Böyle lüks yaşamaya para mı dayanır? Annesi para vererek oğlumu şımartıyor’’ diyerek içinde bulunduğu durumu özetledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ