Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Melisa Eliyeşil ile Charles von Faber Castell'in aristokrat düğün töreninde eğlence

        GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

        Almanya Stern’de Castell Ailesi'ne ait 166 yıllık şatoda düzenlenen düğüne İstanbul sosyetesinden Mustafa-Caroline Koç, Ferit-Diana Şahenk, Osman-Zeynep Çarmıklı, Bilgün Sazak, Ayşegül Dinçkök gibi 40 seçkin isim katılmıştı.

        “Seçkin” derken Eliyeşil Ailesi'nin yakın dostları. Düğün töreninde Roberto Cavalli imzalı bir gelinlik giyen Melisa Eliyeşil Castell’in düğün davetinden bir gece önce kına gecesi de yapılmıştı. Düğün davetine katılan Cem Boyner ile Bilgün Sazak'ın evliliklerinden olan ikiz kızları Ayşe-Elif Boyner gecede giydikleri kıyafet ve aksesuvarlarıyla dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarmışlar. Aslında kıyafetleri normal gece kıyafeti. Lakin eğlencenin ilerleyen saatlerinde ikizler, organizasyona ait parlak süslemelerden kafalarına kısa sürede tasarladıkları şapkaları takarak poz vermişler. Gençlik işte.

        Bu arada yine eğlencenin ilerleyen saatlerinde mikrofonu eline alan Dani Goldenberg'in eşi Joyce, Sinan Bozkurt, Dani Goldenberg ve cazcı kardeşler misali siyah gözlük takan Melisa Eliyeşil Castell eğlenceli pozlar vermiş. Ne güzel ileride bu neşeli düğünü hatırlayacak hepsine birer hatıra olacak pozlar. Onları gazeteye basmak da bana nasip oldu. Ben de genç çifte Habertürk Ailesi olarak mutluluklar diliyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ