Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Cumartesi akşamı Beyoğlu'na 'derin' kavga damgasını vurdu!

        Sosyatik güzel Derin Mermerci ile sevgilisi oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Beyoğlu'nda bir barda kavga etti. Kaan, Derin'i saçından tutup yerlerde sürekledi. İkilinin ortak arkadaşları Rıza Kocaoğlu, Kaan Urgancıoğlu'nu yumruklayarak duruma müdahale etti.

        HT MAGAZİN / UĞUR SOYSAL

        BİRBİRLERİNE BAĞIRDILAR

        Sosyetik güzel Derin Mermerci ve oyuncu sevgilisi Kaan Urgancıoğlu’nun hafta sonu eğlencesi olaylı bitti. Yakın dostları Sarp Akkaya, Hande Ataizi ve Rıza Kocaoğlu ile birlikte sabaha karşı saat 03.00 sularında Beyoğlu’nun ünlü mekânı 45’liğe gelen sevgililer, içeride tartışmaya başladı. Mermerci’nin sevgilisinin ağzını kapatmaya çalışması üzerine tartışma, kavgaya dönüştü.

        YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KALDI

        Derin Mermerci'nin ağzını kapatmasına sinirlenen Urgancıoğlu, genç kadını saçlarını ellerine dolayarak yerde sürüklemeye başladı. Duruma müdahale eden Rıza Kocaoğlu, Kaan Urgancıoğlu’nu yumrukladı. Urgancıoğlu’nun yüzü, yediği yumruklardan dolayı kan içinde kaldı. Bu esnada Derin Mermerci ağlama krizine girdi ve “Bu benim gecemdi. Her şeyi berbat ettin!” diye haykırdı. Olayın ardından Urgancıoğlu sokağa çıkıp “Duyun millet! Derin Hanım’ın senede bir günü varmış. Onuda ben mahvetmişim!” diye bağırdı ve olay yerinden tek başına ayrıldı.

        SIKI DOSTLAR DÜŞMAN OLDU

        İki yakın arkadaş olan Kaan Urgancıoğlu ve Rıza Kocaoğlu, geçen yazı Çeşme'de birlikte geçirdi. Hatta yazın başlayan Berrak Tüzünataç ve Kaan Urgancıoğlu aşkın mimarı da Kocaoğlu'ydu. İkiliyi, o tanıştırmıştı.

        HT KULÜP'ÜN HABERİ İÇİN TIKLAYIN...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ