Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Güney Amerika’da başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in oynadığı dizi olan “Binbir Gece” rüzgarı esiyor

        Ortadoğu ve Balkanlar’da reyting rekorları kıran “Binbir Gece” dizisi bu yıl da Güney Amerika’da tam bir fenomen oldu. Arjantin, Şili, Kolombiya ve Uruguay gibi Güney Amerika ülkelerinde yayınlanan dizi, reyting rekorları kırıyor.

        Bergüzar Korel’in canlandırdığı Şehrazat’ı çok seven Güney Amerikalılar yeni doğan bebeklerine bu karakterin ismini vermeye başladı. Cordoba gazetesi “La Voz del”de yer alan habere göre Şili’de 15 kız ve 5 erkek çocuğuna, Cordoba’da bir çocuğa Şehrazat ismi verildi.

        Başrollerinde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in başrollerini paylaştığı “Binbir Gece”, Arjantin’in en büyük yayın mecrası olan Artear’in El Trece kanalında hafta içi her gün ekrana geliyor ve yayınlandığı günlerde 17.6 reyting ve 51.8 share oranlarında en yüksek izlenme rakamlarına ulaşıyor.

        Bergüzar Korel, Cordoba gazetesi La Voz del’de yer alan haberi resmi Instagram hesabından takipçileriyle mutluluğunu bu şekilde paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ