Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Vanessa Paradis'ten eski eşi Johnny Depp'e ilginç düğün hediyesi

        Vanessa Paradis'in Amber Heard ile evlenen eski hayat arkadaşı Johnny Depp'e düğün hediyesi olarak tost makinesi gönderdiği iddia edildi

        Eski sevgilinize düğün hediyesi göndermeniz gerekse, ona ne alırdınız? 14 yıl ilişki yaşayan ünlü aktör Johnny Depp ile Fransız yıldız Vanessa Paradis; iki çocuk sahibi olmalarına rağmen evlenmemişti. Depp, 2012'de Paradis'ten ayrılmış, kısa süre sonra kendisinden 23 yaş küçük olan oyuncu-model Amber Heard ile ilişki yaşamaya başlamıştı. 'The Rum Diaries' filminin setinde tanışan Depp ile Heard, birkaç hafta önce ünlü aktörün Karayipler'deki adasında nikah masasına oturdu. Depp'in çocuklarının annesi Paradis de düğünün davetlileri arasında yer alırken, Fransız şarkıcı törene katılmadı. Paradis'in son hamlesi ise çok manidar bulundu.

        'SIKICI BİR HAYAT' MESAJI

        41 yaşındaki şarkıcının; eski hayat arkadaşına düğün hediyesi olarak tost makinesi gönderdiği konuşuluyor. İngiliz basını; Paradis'in hediyesinin yeni gelin Amber Heard'e de bir mesaj niteliği taşıdığını belirterek "Paradis, tost makinesiyle 'Umarım birlikte sıkıcı bir hayatınız olur' demek istemiş" diye yazdı.

        (GÜNAYDIN)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ