Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Caitlyn Jenner: "Kendimi yaşadığım için çok mutluyum"

        Caitlyn Jenner' adına açtığı Twitter hesabında mutluluğunu paylaşan Reality TV yıldızı (eski adıyla) Bruce Jenner, "Bu kadar uzun bir mücadeleden sonra gerçek kendimi yaşadığım için çok mutluyum” diye yazdı.

        Kadın olduğu açıklamasını yapar yapmaz binlerce kişiden destek ve aşk mesajı alan Caithlyn Jenner’in bu olumlu tepkilerle çok duygulandığı öğrenildi. 19 yaşındaki kızı Kendall Jenner’in babasına “Şimdi özgürlüğünü yaşa güzel kuş” diye mesaj attığı öğrenildi.

        Yeni isminin üvey kızları Kim Kardashian, Kendall, Kourtney, Khloe ve öz kızları Kylie ve Kendall gibi K ile mi yoksa C ile mi başlamasında önce tereddüt eden 65 yaşındaki Bruce Jenner, Caithlyn ismini benimseyince C’de karar verdi.

        Çok izlenen 'Keeping Up With The Kardashians' dizisinin prodüktörlüğünü yapan Jenner’ın eski karısı Kris, olimpiyatlarda altın madalya kazanan 25 yıllık kocasının kadın olduğunu kabullenmekte zorlandığını söyledi.

        Vanity Fair’de 20 sayfalık 'Bruce Jenner Allaha ısmarladık, Caitlyn merhaba diyor' başlıklı yazıda, Bruce Jenner’in erkek bir olimpiyat ikonundan kadınlığa geçişinin öyküsü anlatılmıştı.

        Malibu’daki evinde fotoğrafçı Annie Leibobovitz tarafından görüntülenen Kim Kardashian’ın üvey babasının son fotoğrafları dünyada büyük ilgi çekmişti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ