Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Playboy dergisi Numan Acar’ı tanıttı

        Playboy dergisinin 7 sayfa ayırdığı makalede, Gümüşhane Kelkit- Kozoğlu köyünde dünyaya geldiği 38 yaşındaki Numan Acar’ın “top terörist” rolünde oynadığı sinema kariyeri, giyimde sade renkleri tercih etmesi, sakallı görünümü, kendine olan güven ve rahatlığı anlatıldı.

        “Ben kazancımı sakalımın uzunluğuna göre kazanıyorum” başlıklı makale aktör, senarist, prodüktör Numan Acar tanınmış markalarla Playboy’a poz verdi.

        Makalede Amerikan TV dizisi ‘Homeland’da terörist rolünü oynayan Türk kökenli Numan Acar’ın sakallı görünümü, farklı yüz yapısı, derin bakışları, kötü adam rolünde oynaması ve atletik vücudunun onu bir Hollywood yıldızı yaptığı anlatılıyor.

        Homeland dizisini beğendiğini söyleyen aktör Acar, “Yüzüm, ilginç görünümüm sayesinde bana bu rol verildi. Bu bana verilen bir hediye, armağan. Aktör olarak filmlerde oynamaktan daha çok kendi vizyonuma inanmam daha önemli” diye konuştu.

        Almanya’ya 5-6 yaşında gelen Numan Acar duvarcılık mesleği ardından inşaat mühendisliği ve arkasından aktör olduğunu anlattı. Aktör, senarist, film yapımcısı gibi sanatsal çalışmaların ağırlık kazanması ve herkes tarafından takdir görmesini imajına bağlayan Acar, renkli giyim tarzından uzak durduğunu daha çok tek renkli klasik giyimden yana olduğunu söyledi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ