Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Charlize Theron'dan Obama'yı şaşırtan teklif

        Komedyen Jimmy Kimmel’in Late Night adlı şov programına katılan oyuncu Charlize Theron, programa son katıldığında, diğer bir konuk olan ABD Başkanı Barack Obama ile arasında geçen konuşmayı anlatınca gündeme oturdu.

        Programa aynı gün konuk olsalar da aynı anda yayına çıkmayacakları için Obama ile karşılaşmayı ummadığını söyleyen Theron, buna karşın Obama’nın görevlilerinden birinin kendisini bulup deyim yerindeyse tanışmaya sürüklediğini anlattı. Bunun üzerine ‘baskı altında kaldığını’ ve kendini kaybettiğini söyleyen Theron, ‘büyük buluşmada’ konuşulanları şöyle özetledi: “Obama, programa çıkmasının ‘genç nüfusa’ ulaşmasına nasıl katkı sağlayabileceğini sordu. Ben de bir süre duraksadıktan sonra şaka olsun diye ‘Farklı bir kesimle tanışmak istiyorsanız, sizi striptiz kulübüne götürebilirim’ dedim.”

        'MICHELLE OBAMA BENİ ÖLDÜRECEK'

        “Gergin olduğum zaman hep bu oluyor. Uygunsuz şeyler söylüyorum. Bunu nasıl durdurabileceğimi bilmiyorum. Ağız ishali gibi bir şey” diyen Theron, bu itirafının ardından ‘Eşi Michelle Obama beni öldürecek” esprisi de yaptı.

        'CLINTON OLSA KESİN KABUL EDERDİ'

        Öte yandan Kimmel bu itirafa bir şakayla karşılık verdi: “Eski Başkan Bill Clinton’a teklif etseydin, kesin seninle gelirdi.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ