Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Deniz Akalın ile Andrea Agnelli aşk sarhoşu

        'Ayrıldılar' denilen Deniz Akalın ve Andrea Agnelli, Juventus-Inter maçında birlikte görüntülenince İtalya'da yine manşet oldu. Juventus Kulübü'nün sahibi Andrea Agnelli ile yaşadığı aşk nedeniyle tüm İtalya'nın en çok tartışılan kadını haline gelen Deniz Akalın, yine gündemin baş köşesine yerleşti.

        İtalyan magazin dergileri Chi ve Diva e Donna adlı magazin dergileri geçtiğimiz Kasım ayında Akalın'ın, Juventus Kulübü'nün sahibi Andrea Agnelli ile öpüşürken çekilen fotoğraflarını yayımlamıştı.

        Her ikisi de evli olan Deniz Akalın ve Andrea Agnelli bu haberlerin ardından zor günler yaşadı. Akalın-Agnelli ilişkisi için 'Yalan Rüzgarı' yakıştırması yapan İtalyan basını, sevgililere ağır eleştirilerde bulundu. 2 yaşında bir kızı olan Akalın, Juventus Kulübü'nde Pazarlama Müdürü olan eşi Francesco Calvo'dan boşanırken, Agnelli'nin 10 yıllık eşi Emma Winter de evi terk etti.

        İtalyan basını daha sonra Deniz Akalın'ın 2 yaşındaki kızları için Francesco Calvo'ya döndüğünü yazdı. Herkes Juventus'un sahibi ile aşk bitti derken, Deniz Akalın 27 Ocak'ta oynanan Juventus-Inter maçında yine ortaya çıktı. Hem de ayrıldı denilen Andrea Agnelli ile...

        DENİZ AKALIN YÜZÜNDEN KUZENİYLE ARASI AÇILDI

        Bazı magazin sitelerine yansıyanlara göre, otomotiv devi FIAT’ın kurucusu Agnelli ailesinin varislerinden John Elkann ile kuzeni Andrea Agnelli’nin arası, bu gelişmeler yüzünden açıldı. Elkann’ın, ilişkisinin açığa çıkmasının ardından Calvo’ya kulüp kasasından 2 milyon Euro ödeyen kuzenine, “Hatalarının bedelini, Juventus’un hissedarlarına ödetemezsin” dediği konuşuluyor.

        DENİZ AKALIN KİMDİR?

        Deniz Akalın, Türkiye’de sırasıyla Notre Dame de Sion ve Üsküdar Amerikan Lisesi’ni bitirdi. Üniversite için yurt dışını tercih eden Akalın, önce Princeton Üniversitesi’nde sanat tarihi okudu, üzerine Bocconi Üniversitesi’nde master yaptı. Bir dönem Londra’daki dünyaca ünlü müzayede evi Christie’s’de çalışan 32 yaşındaki Deniz Akalın, devamında bir süre de Four Seasons Otelleri’nde görev yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ