Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Cruise'un genç görünmesinin sırrı!
        1

        Hollywood'da en çok merak edilen konuların biri de Tom Cruise'un neden hala yaşlanma belirtisi göstermediği. Ünlü aktör 53 yaşına gelmesine rağmen, birçok yaşıtından çok daha genç bir görünüm sergiliyor.

        2

        Geçtiğimiz hafta Andy Cohen'in sohbet programına konuk olan Gooding Jr, Cruise'un kesinlikle kozmetik gelişmelerin nimetlerinden yararlandığını söyledi.

        3

        Gooding Jr şunları anlattı: "Ne yaptırdığını bilmiyorum ama bir keresinde onun evine gittiğimde gördüklerimi hatırlıyorum. Kapıyı bana açtığında bütün yüzü kıpkırmızı küçük noktalarla oluydu. Ona iyi olup olmadığını sordum. Tom da bana "Senin gelmeni beklemiyordum" diye yanıt verdi.

        4

        Cuba Gooding Jr, Tom Curise'un yüzündeki o kırmızı noktaların enjeksiyon izleri olduğundan emin olduğunu de belirtti. Bütün bunlar da akıllara Cruise'un yüzünün belli bölgelerine dolgu yaptırdığı düşüncesini getirdi.

        5

        Ya da aktör özellikle kadın ünlülerin kullandığı "kendi kanıyla gençleşme" yöntemini uyguluyor.

        6

        Kim Kardashian, Bar Refaeli gibi ünlülerin son yıllarda çok rağbet ettiği bu yöntemde kişiden alınan kan iğneler yardımıyla yüzüne zerk ediliyor. Böylece cilt çok daha parlak ve taze görünüyor.

        7

        Bundan birkaç yıl önce de Cruise'un ozon terapisi yöntemini uygulatarak genç görünümünü koruduğu konuşulmuştu.

        8

        Aktörün, atletik vücut yapısını korumak için düzenli olarak spor yaptığı biliniyor. Cruise rol aldığı aksiyon filmlerinin bazı sahnelerinde dublör kullanmadan kendisi oynuyor.

        9

        Bundan birkaç yıl önce de Cruise'un ozon terapisi yöntemini uygulatarak genç görünümünü koruduğu konuşulmuştu. Aktörün, atletik vücut yapısını korumak için düzenli olarak spor yaptığı biliniyor. Cruise rol aldığı aksiyon filmlerinin bazı sahnelerinde dublör kullanmadan kendisi oynuyor.

        10

        Ünlü aktörün gençlik yıllarında bir dizi estetik düzenlemeden geçtiği de bilinen bir gerçek. Onu en çok zorlayan da dişleri oldu. Küçüklüğünde düzensiz bir diş yapısı olan Cruise, yetişkinlik döneminde de diş telleri ile görüntülenmişti. Aktörün gençlik fotoğraflarına bakıldığında aktörün kaşlarını da düzelttirdiği açıkça görülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ