Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paylaşım ekonomisine Beyonce desteği!

        HABERTURK MAGAZİN

        Superbowl organizasyonunda sahne almak üzere gittiği Los Angeles’ta ünlü konaklama servisi Airbnb’den kiraladığı bir evde kalan Beyonce’nin tavrı, ABD’de tartışma yarattı.

        Dünyanın en popüler spor organizasyonlarından Superbowl’da unutulmaz bir şova imza atan Beyonce, şimdi de paylaşım ekonomisine verdiği destekle gündemde. Levi’s Stadium’da yapılan Carolina Panthers-Denver Broncos arasındaki final maçının devre arasında sahne alan ünlü şarkıcı, konsere stadyuma yarım saat uzaklıktaki bir villada hazırlandı.

        GECELİĞİ 10 BİN DOLAR

        Los Altos Tepeleri’nde yer alan 50 milyon dolarlık malikânede iki gece kalan Beyonce’nin, evi, Airbnb’den kiraladığı ortaya çıktı. Gecelik kirası 10 bin dolar olan evden çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan yayınlayıp “Süper bir hafta sonuydu” yazan ve Airbnb’yi de gönderisine etiketleyen Beyonce’nin bu tavrı tartışma yarattı. Uber’le birlikte paylaşım ekonomisinin en büyük temsilcisi olan Airbnb’ye destek verdiği için iş dünyasından tepki alan Beyonce, hayranlarının ise kalbini kazandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ