Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Celine Dion: Kocam benim kollarımda değil yerde öldü

        Bu yılın ilk ayında hayatının aşkı kocası Rene Angelil'i kaybeden Celine Dion, büyük acısıyla ilgili ilk kez bu kadar açık konuştu.

        Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Billboard Müzik Ödülleri töreninde oğlunun elinden ödül aldıktan sonra gözyaşlarına boğulan Dion, 73 yaşında hayata veda eden Angelil'in son arzusunu yerine getiremediğini anlattı.

        Dion, müzik yapımcısı olan kocası Rene Angelil'in hep arzu ettiği gibi son nefesini kendi kolları arasında veremediğini bunun yerine cansız bedenini hemşiresi tarafından yerde bulunduğunu söyledi.

        Celine Dion "Rene hep benim kollarım arasında hayata veda etmek istediğini söylerdi. Ama ben o gece sahneye çıkmıştım. Rene 13 Ocak'ı 14 Ocak'a bağlayan saatlerde öldü. Yataktan kalkmak istemiş olmalı, bunu yapmış ve sonra da yere düşüp son nefesini vermiş" dedi.

        Dion kocasının son gecesini şöyle anlattı: "Normalde sahneye çıkıp eve döndüğümde ona bir öpücük verirdim. Öyle uyurdu. Ama ben o son gece onu uyandırmak istemedim" diye konuştu.

        Celine Dion, tek tesellisinin Rene Angelil'in son anlarında acı çekmediğini bilmek olduğunu söyledi. Dion "Daha sonra doktoruyla konuştuğumda bana Rene'nin son anlarda canının yanmadığını söyledi" diye konuştu.

        Babası Suriye, annesi Lübnan asıllı olan Angelil, 1960lı yıllarda, arkadaşları ile beraber "Les Baronets" isimli rock grubunu kurdu ve şarkı söylemeye başladı. Fakat grup uzun ömürlü olamadı. Angelil müzik sektöründe menajerlik yapmaya başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ