Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Aniston'dan hamilelik açıklaması

        ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, son dönemde hakkında çıkan 'hamile' haberlerine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

        Eşi Justin Theroux’la gittiği tatil sırasında çekilen fotoğrafında karnının şiş olması nedeniyle hamile olduğu iddia edilen Jennifer Aniston, hakkında çıkan haberlere ilişkin bir mektup kaleme aldı.

        "KAYDA GEÇSİN: HAMİLE DEĞİLİM"

        Mektubu Huffington Post’a gönderen ünlü oyuncu, "Sosyal medyada yer almak istemiyor ve doğrular için size bu mektubu yazıyorum. Lütfen kayda geçsin: Hamile değilim. Hakkımda çıkan yalan haberlerin ‘gazetecilik’ adı altında yapılmasından çok sıkıldım" ifadelerini kullandı.

        Aniston, Theroux’la birlikte bir aile kurmaya hazırlandığı yönündeki haberleri de yalanladı: Kadınların tamamlanması için aile olmasına ya da anne olmasına gerek yoktur. Biz mutlu sonlarımızı kendimiz için belirleyebiliriz.

        "ÇOK ABSÜRD VE RAHATSIZ EDİCİ"

        Dünyaca ünlü oyuncu, mektubunu şöyle tamamladı:

        "Bir gün anne olabilirim, bunu planladığım andan itibaren önce sizlere haber vereceğim. Ancak şu an anne olmanın peşinde değilim çünkü bir başka yönden kendimi huzursuz hissediyorum. Her gün eşimle ben evimizin önünde bekleyen onlarca agresif fotoğrafçı tarafından tacize uğruyoruz. Bunu da geçiyorum, derdim daha büyük. Bizim gibi insanlar bir semboldür. Annelerimiz, kızlarımız, kız kardeşlerimiz, eşlerimiz, iş arkadaşlarımız için bir sembol. Medya kadın güzelliğini standart hale getirmeye çalışıyor. Küçük kızlara giden mesaj şu: Yeterince zayıf değilseniz güzel değilsiniz. Eğer dergi kapaklarındaki oyuncular ve modeller gibi görünmezseniz dikkat çekemezsiniz. Fiziksel görüntünüz yüzünden aman, evliliğiniz çatırdayabilir. Hamile mi? Çok mu yedi? Kendini bıraktı mı? Bu çok absürd ve inanılmaz rahatsız edici. Vücudumdaki en ufak bir değişimin haber olmasından çok rahatsızım. O öğlen hamburger yemiş olabilir ya da yanlış bir açıdan çekilmiş olabilirim. Hafif karnım çıksa ya ‘hamileyim’ ya da ‘şişman’. Hamilelik haberleri yüzünden arayıp tebrik eden arkadaşlarım ya da yolda beni gören yabancılar tarafından tebrik edilmenin verdiği acı verici, tuhaf psikolojiyi saymıyorum bile."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ