Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan 72 yaşındaki Mick Jagger baba oluyor

        Dünyaca ünlü ABD'li rock grubu Rolling Stones'un 72 yaşındaki solisti Mick Jagger, sekizinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Jagger'ın 29 yaşındaki kız arkadaşı, balerin Melanie Hamrick hamile olduğunu açıkladı.

        2014 yılında Zürih'te tanışan ve aralarındaki 43 yaş farka rağmen iki yıldır mutlu bir beraberlikleri olan, Rolling Stones'un efsane solisti Mick Jagger ve balerin sevgilisi Melanie Hamrick aile olmaya hazırlanıyor.

        Melanie Hemrick

        Daha önceki ilişkilerinden doğan 7 çocuğu daha bulunan Mick Jagger, 2017'nin ocak ayında sekizinci kez baba olacak.

        Grubun sözcüsü The Sun'a yaptığı açıklamada 'Bu muhteşem bir haber. Mick'i kimse durduramaz! Melanie'yi hepimiz çok seviyoruz. O çok yetenekli, akıllı ve ışık saçan bir kadın. Mick yeniden baba olmak için sabırsızlanıyor' dedi.

        JAGGER'IN 7 ÇOCUĞU: EN BÜYÜĞÜ 45, EN KÜÇÜĞÜ 16 YAŞINDA

        Mick Jagger'ın 22 yıllık eski sevgilisi Jerry Hall'dan Lizzy (32) James (30), Georgia May (24), Gabriel (18) adında dört çocuğu var. Jagger, bir önceki ilişkisi, 8 yıl evli kaldığı Bianca Jagger'dan da Jade (44) adında bir kızı, şarkıcı Marsha Hunt'la olan ilişkisinden de Karis (45) adında bir kızı daha bulunuyor.

        Jagger'ın Brezilyalı model Luciana Gimenez Mora ile olan ilişkisinden 19 yaşında Lucas adında bir de oğlu var. Rolling Stones'un gitaristi 68 yaşındaki Ronnie Wood da geçtiğimiz aylarda ikiz kız babası olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ