Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan 84 kişinin yaşamını kaybettiği saldırı sırasında Bono da oradaydı

        Fransa'nın Nice şehrinde IŞİD tarafından gerçekleştirilen katliam sırasında U2 grubunun solisti Bono da büyük panik yaşadı.

        Nice'te 84 kişinin yaşamını kaybettiği saldırı sırasında dünyaca ünlü U2 grubunun solisti Bono'nun da orada olduğu ortaya çıktı. Sahil şeridinde bir restoranın terasında olan Bono büyük korku yaşadı.

        Nice yakınlarındaki Eze kasabasında bir evi bulunan Bono olayın gerçekleştiği 22.30 saatlerinde restoranda arkadaşlarıyla oturuyordu.

        Promenade des Anglais Caddesi’nde katliam yaşanırken, ünlü yıldızın silahlı güvenlik güçleri tarafından kurtarıldığı belirtildi. Silahlı güvenlikler Bono ve beraberindekilere yakınlardaki Massena Meydanı’na kadar eşlik etti.

        Akşam yemeğinde olan bir kişi, polisin restoranı tahliye etmesinin yaklaşık yarım saat sürdüğünü söyleyerek, “Herkes gibi Bono da ellerini başının üzerine koydu ve sakin olması söylendi” dedi.

        Bono, Fransa’da ikinci kez bir terör saldırısıyla karşı karşıya kalıyor. Geçen yıl Kasım ayındaki Paris saldırıları sırasında da U2 konser için kentte bulunuyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ