Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Blake Lively: Bir kadının vücudu doğumdan sonra da muhteşemdir

        İkinci kez anne olmaya hazırlanan Blake Lively, "Kadınların, doğumdan sonra manken gibi görünmesi gerekmiyor. Bu normal değil" dedi.

        Ryan Reynolds ile evliliğinden ikinci bebeğini bekleyen Blake Lively, hamilelik süreci ve aile hayatıyla ilgili NW dergisine konuştu. Lively'nin anlattıklarından dikkat çekici noktalar şöyle:

        "Annem ve babam, kızım James için dileyebileceğim en iyi bakıcılar. 5 çocuk büyüttükleri için ne yaptıklarını iyi biliyorlar. Çocuğunuza bakıp onun gülümsediğini gördüğünüzde, başka bir şeye ihtiyacınız olmadığını anlıyorsunuz.

        "İKİ ANTRENÖR İLE ÇALIŞTIM"

        İşten çıkıp bebeğime koşabildiğim bir mesleğim olduğu için şanslıyım. Yine de zorlandığım anlar oluyor. Yorgunluktan ölmek üzere olduğum anlarda bile 'Ne kadar şanslıyım...' diye düşünüyorum. Çocuk sahibi olmak, muhteşem bir şey.

        Yeni filmim 'The Shallows' için forma girmem gerekiyordu. James'i dünyaya getirdikten 8 ay sonra çekimler başladı. Bu süreçte antrenmanlara ve sağlıklı beslenmeye odaklandım. İki antrenör ve bir diyetisyen, forma girmem konusunda bana yardımcı oldu. Çünkü doğumdan 8 ay sonra öyle harika görünmek hiç normal bir şey değil.

        Bence bir kadının vücudu, doğumdan sonra da muhteşemdir. Anne olup hemen Victoria's Secret defilesine çıkacakmışsınız gibi görünmeniz gerekmiyor. Sadece hayatın size sunduğu en büyük mucizeyi yaşamanın tadını çıkarın, yeter.

        Toplumda, kadınların doğum sonrası eski hallerine dönmek için büyük çaba sarf etmeleri takdir ediliyor. Bu haksızlık; bir bebek dünyaya getiriyorsunuz, asıl takdir edilmesi gereken bu bence.

        'The Shallows'ta sürekli bikini giydiğim için utandığım oldu. Eğer denizde geçen bir filmde oynuyorsanız, bu kaçınılmaz ancak hep 'Şimdi bikinili sahneler çekilecek ama çekilmeseydi süper olurdu!' diye düşündüm."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ