Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sharon Osbourne'dan Mick Jagger'a ağır sözler

        63 yaşındaki TV programcısı Sharon Osbourne, Mick Jagger'ın 73 yaşında yeniden baba olması konusunu acımasız sözlerle değerlendirdi: 'Yukarı bakıyorsun kırışık, aşağı bakıyorsun kırışık, dur demenin zamanı gelmedi mi?'

        Sharon Osbourne, Mick Jagger'ın 73 yaşında yeniden baba olmasını ağır sözlerle eleştirdi. The Talk'a konuk olan Osbourne, Jagger'ın 29 yaşındaki sevgilisi Melanie Hamrick'i de suçladı ve 'Yakında onun tekerlekli sandalyesini iteceksin' dedi.

        Sharon, 'O haberleri gördüğüm zaman şunu düşündüm. Mick'in yüzü kırış kırış. Kimbilir alt katlar ne haldedir? Sarkık, kırış kırış ve gri! Bundan daha kötü bir şey düşünemiyorum. Yukarı bakıyorsun kırışık, aşağı bakıyorsun kırışık, bir durup düşünüp hayır demen gerekmez mi? 73 yaşına gelmişsin, daha ne kadar zamanın kaldı ki?' diyerek Jagger'a ağır sözler sarf etti.

        Mick Jagger'ın balerin sevgilisi Melanie Hamrick hamile.

        Osbourne, geçtiğimiz günlerde Black Sabbath'ın solisti eşi Ozzy Osbourne'un seks bağımlısı olduğu için bir süredir tedavi gördüğünü ve bu durumun ailesini çok yıprattığını söyleyerek de dikkatleri üzerine çekmişti.

        Daha önceki ilişkilerinden doğan 7 çocuğu daha bulunan Mick Jagger, 2017'nin ocak ayında sekizinci kez baba olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ