Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sean Peen ve genç sevgilisi Leila George D'Onofrio tatilde
        1

        Geçtiğimiz haftalarda genç sevgilisi Leila George D'Onofrio ile samimi şekilde objektiflere yakalanan oyuncu Sean Penn'e, eski eşi Robin Wright'tan tepki geldi.

        2

        OK! dergisinin haberine göre; Sean Penn'in 14 yıl evli kalıp ayrıldığı eski eşi Robin Wright, ünlü oyuncunun 25 yaşındaki kızından bir yaş daha genç bir sevgili edinmesinden rahatsız oldu.

        3

        Dergi, Penn ile evliliğinden 2 çocuk sahibi olan Wright'ın bu durumdan hiç hoşlanmadığını yazdı. 56 yaşındaki Penn ile 24 yaşındaki sevgilisi D'Onofrio, geçtiğimiz ay Hawai'de objektiflere takılmıştı. Birbirlerinin gözünün içine bakan çift, sık sık sarılıp öpüşmüştü.

        7

        1992 doğumlu Leila George da anne ve babasının mesleğini seçti. Mother May I Sleep with Danger adlı filmde rol aldı. Leila D'Onofrio, Avustralya ve New York'ta sahne oyunculuğu eğitimi gördü.

        8

        Sean Penn ve Leila George birlikte bir sesli kitap kaydetti.



        9

        Usta aktör ve yönetmer 1996 ile 2010 arasında da Robin Wright ile evli kaldı. Aktörün bu ilişkiden Dylan adında bir kızı ve Hopper adında bir oğlu var. Leila, Sean Penn'in Robin Wright ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Dylan'dan bir yaş daha küçük.