Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Instagram'ın zengin çocukları
        55
        56
        57

        Bir süre önce İran hükümeti tarafından erişimi engellenen hesap tekrar açıldı. İşte iran'ın zengin çocuklarının sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflar...

        79

        Özel jetler, lüks yatlar ve paranın su gibi harcandığı alışverişlerini açmış oldukları "richkidsofinstagram" hesabından sürekli olarak paylaşıyorlar.

        80

        Juraj Ivan ve Michal Harustiak adındaki iki girişimci, zenginlerin Instagram hesabından esinlenerek yeni bir uygulama geliştirdiler.

        81

        Geliştirdikleri "Rich Kids" adındaki uygulamayla, bu kulübe üye olan zenginlerin fotoğraflarını ayda 1000 sterlin gibi bir üyelik ücreti karşılığında paylaşmayı vaad ediyorlar.

        82

        Uygulamanın geliştiricilerinden Juraj, bugüne kadar zenginler için hiç sosyal medya veya paylaşım servislerinin yapılmadığını belirtiyor.

        83

        Instagram'da zenginlerin fotoğraflarını kopyalayıp bunun üzerine hesap açan birçok sahte kullanıcı bulunuyor. Geliştirdikleri uygulamayla bunun önüne geçeceklerini söyleyen girişimciler, aynı zamanda uygulama aracılığıyla yayınlanan fotoğrafların birçok insana ulaşacağını belirtiyor ve ekliyor; "zengin olmak, sizi kimsenin görmediği zaman sıkıcıdır"

        84

        Uygulamanın müşterileri arasında New York'ta okuduğu üniversitenin ardından emlak şirketi RLTY NYC’yi kuran Türk Emir Bahadır da bulunuyor.