Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Madina Shokirov evlendi
        1

        Geçtiğimiz ekim ayında görkemli bir törenle evlenen genç kadın o unutulmaz gecenin fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Tacik asıllı Rus işadamı İlkham Shokirov'un kızı Madina, Moskova'da binbir gece masallarını andıran bir törenle hayatını, Sador adlı işadamıyla birleştirmişti.

        2

        O dönemde sosyal medya sayfalarında hiçbir fotoğraf paylaşmayan Shokirova, dün düğününde çekilen bir fotoğrafa Instagram sayfasında yer verdi. Genç kadın, fotoğrafın yanına da sadece evlendiği gün olan "29.10.16" tarihini yazdı. Fotoğraf kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

        3

        Birçok kişi Shokirova'nın gelinliğinin göz kamaştırıcı olduğu yorumunu yaparken bazıları da gelinliği ve töreni "abartılı" bulduğunu yazdı.

        4

        Gelinin taşımakta güçlük çektiği gelinliğin üzeri yüzlerce kristal ve inci ile süslüydü. Düğünde kesilen pasta ise 3 metre boyundaydı. Moskova'da lüks bir otelde gerçekleşen törene 900 konuk davetliydi.

        5

        Düğün gecesi bir kabare grubuyla birlikte ünlü şarkıcılar da sahneye çıktı. Törenden önce gelin Madina Shokirova için iki ayrı kına gecesi de düzenlendi. İlkinde gelin bekarlığa, yakın arkadaşlarıyla birlikte İspanya'nın Marbella kentinde veda ettti.

        6

        Özel bir jetle Marbella'ya giden gençler burada eğlendi. Daha sonra ülkesine dönen gelin için bu kez de aile üyelerinin katılımıyla geleneklere uygun bir kına gecesi düzenlendi. İşte düğünde çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar.