Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Claire Leeson ünlü yıldız Kim Kardashian'a benzemek uğruna estetik operasyonlar geçirdi
        1

        Kim Kardashian’a benzemek için 18 bin sterlin (yaklaşık 70 bin TL) harcayarak estetik operasyonlar geçiren 27 yaşındaki Claire Leeson tartışma konusu oldu.

        2

        Kardashian’a benzemek için pek çok operasyon geçiren ve ‘artık çok yoruldum, buna değmez’ diyen Leeson ‘Kim’e hiç benzemiyorsun’ diyen takipçileriyle polemiğe girdi.

        3

        ‘Keeping Up With The Kardashians’ TV şovunun büyük bir takipçisi olduğunu söyleyen genç kız, 2007’den bu yana kendini Kim Kardashian’a benzetmek için uğraşıyor.

        4

        Daha 18 yaşındayken göğüslerini büyüten , sonrasında botoks, implant, kaş kaldırma gibi pek çok operasyon geçiren genç kız, ‘Sosyal medya benimle sürekli dalga geçiyor, çok yoruldum’ diyor.

        5

        ‘Onu takip ettim ama şimdi çok pişmanım. Ona benzemekten çok yoruldum, hayatımı mahvetti. Rezil oldum. İnsanlar beni Kim’e benzettiklerinde bu benim için bir iltifat değil… Şimdi kendimi tam bir gerizekalı gibi hissediyorum’ diyor.

        6

        Kardashian'a benzeme yarışı yalnız genç kadınla sınırlı değil. 25 yaşındaki Jordan James Parke da Kim Kardashian'a benzemek için servet harcayanlardan.