Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hem model hem fotoğrafçı Krystle Lina
        1

        Genellikle kamera karşısına geçenlerin çarpıcı bir güzelliğe sahip olduğunu sanıyorsanız eğer Krystel Lina ile tanışınca bu fikriniz değişecek.

        2

        Son dönemde paylaştığı pozlarla sosyal medyada da ününü giderek artıran Krystle Lina, aynı zamanda dünyanın en güzel fotoğrafçısı olarak da adını duyurdu.

        3

        Bir süre modellik yapan genç kadın sonra objektifin arkasına geçmeye karar verdi. İşte son günlerin yükselen sosyal medya yıldızı olan Lina'nın öyküsü.

        4

        Krystel Lina kariyerine makyöz olarak başladı. Daha sonra da modellik yapmaya başladı. Birçok dergi için poz veren Lina, Sport Illustrated için de objektif karşısına geçti.

        5

        Krystel Lina, kendi kariyeri için de bir dönüm noktası olan The Playboy Morning Show'da bir yıl boyunca görev aldı. Daha sonraki adımı da geçmişte poz verdiği dergi için çekim yapmak oldu. Yani modellik yaparken bir anda objektifin arkasında buldu kendini Krystel Lina. Sonra da kariyerini bu şekilde sürdürmeye karar verdi.

        6

        Krystel Lina bir yandan ağırlıklı olarak fotoğrafçılık yaparken zaman zaman da poz vermek için objektif karşısına geçiyor.