Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Iskra Lawrence'ın metro konuşması
        1

        New York metrosunda sıradan bir gündü. Siyah elbiseli genç bir kadın kompartımana girdi, metro hareket ettikten sonra da beklenmedik bir şey yaptı ve üzerindeki elbiseyi çıkarıp iç çamaşırlarıyla kaldı. Sonra da ateşli bir konuşma yapmaya başladı.

        2

        O genç kadın bir zamanlar "şişmasın" diyerek modellik kariyeri yapması engellenen ama sonra Instagram fenomeni olup bu kez çok istediği hayalini bambaşka bir yoldan gerçekleştiren Iskra Lawrence'dan başkası değildi.

        3

        Son dönemde birçok firmanın tanıtım yüzü olan 26 yaşındaki Lawrence, metroda insanlara kendilerini oldukları gibi sevmeyi, saygı duymayı ve hayattan bu şekilde keyif almayı öneren ateşli bir konuşma yaptı.

        4

        Kendini tamamen "savunmasız" hale getirmk için üzerinekileri çıkardığını söyleyen Lawrence, "Bir zamanlar güzellik standartlarına uymadığım için kendimden nefret ediyordum. Bu toplumun medya üzerinden bize dayattığı bir standart" dedi.

        5

        Konuşmasında görünüşlerine aldırmaksızın bütün insanların eşit olduğunu söyleyen Lawrence herkese "Lütfen kendinizi olduğunuz gibi kabul edip bu şekilde sevin" dedi. Konuşmasını bitirdikten sonra da teşekkür edip elbisesini giydi ve metrodan indi.

        6

        Iskra Lawrence, aynı gün akşam saatlerinde bu videoyu Instagram sayfasında paylaştı ve bu eylemi neden gerçekleştirdiğini de anlattı.

        7

        Herkesin kendine özgü bir gücü olduğunu belirten Lawrence insanların açık fikirli olup birbirlerini yargılamadan, birbirlerini dinlemeyi öğrenerek bu özel gücü paylaşabileceğine inandığını belirtti.

        8

        Lawrence'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bu video takipçilerinde de olumlu tepkiler aldı. Birçok kullanıcı "Ne kadar muhteşem. Bu mesajı çok sevdim "diyerek Lawrence'ın videosunu beğendiklerini belirtti.

        9

        Bazıları da bu video aracılığıyla insanlara bakış açısını bir kez daha gözden geçirdiğini söyledi.