Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner kendi markasını kurdu
        1

        Şov yıldızı 19 yaşındaki Kylie Jenner kendi markası The Kylie Shop’u kurdu. Jenner markasını elbette önce Instagram hesabından duyurdu.

        2

        Kardashian ailesinin 19 yaşındaki üyesi Kylie Jenner, bir süre önce kendine ait Kylie adındaki lipstick markasını kurmuştu.

        3

        Hatta marka hakkı olarak ‘Kylie’yi almaya çalışmış ancak Avustralyalı ünlü şarkıcı Kylie Minogue’dan bu konuda veto da yemişti.

        4

        Jenner, Kylie Shop adını verdiği bir Instagram hesabı açarak sosyal medyada yeterince varlık göstermiyormuş gibi, bir de buradan markasına ait ürünleri sergilemeye başladı.

        5

        Seksi fotoğraflar, botokslu dudaklar, ihtişamlı kostümler içinde pozlar veren Jenner, kişisel hesabından da eski bir aile fotoğrafı paylaştı.

        6

        The Kylie Shop içinde Jenner çorap, tişört, iç çamaşırı, şapka, sweatshirt, ceket ve telefon kılıfları gibi ürünler satıyor.

        7

        Ürünlerin hemen hepsinde ise Jenner’ın meşhur botokslu dudakları var. Ürünler 9 Aralık’tan itibaren satışa çıkmış olacak.

        8

        Sevgilisi Tyga ile birlikte cesur pozlar da veren Jenner, üzerinde ‘Kylie misin Kendall mı’ yazan ürünleriyle top model kardeşi Kendall Jenner’ı da hatırlatmış oluyor.

        9

        Kylie Jenner Kardashian klanının hemen her üyesinin yaptığı gibi ‘Bu oyunda ben de varım’ diyor. Bakalım Jenner’ın bu hamlesi satış rekorları kıracak mı? Göreceğiz.