Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Miranda Kerr: Oğluma 16 yaşında ölen ilk sevgilimin adını verdim
        1

        Avusturyalı model Miranda Kerr, Orlando Bloom'dan olan oğlu Flynn ve nişanlısı Evan Spiegel'le kendi deyimiyle çok mutlu bir yaşam sürüyor. İşte Kerr'in mutluluğunu ELLE dergisiyle paylaştığı o röportaj....

        2

        Her zaman duygularınızla mı hareket edersiniz?

        Her şeyin içten, gönülden gelmesi bence çok önemli. Sadece kafasını kullanan bir sürü insan var. Ben onlardan farklı olarak aklı bir kenara bırakıp her şeyi kalbimle yaptığımda kendimi iyi hissediyorum. Zor bir gün geçirsen bile donuklaşmamalısın. Çünkü o zaman kalp küçülür; onu daima açık tutmak ve büyümesine izin vermek gerekir. Bu şekilde insanlar enerjini fark edebilir.

        3

        Özel olarak bir çeşit enerjiye inanıyor musunuz?

        Evet, ayın enerjisine inanıyorum çünkü bu gezegende meydana gelen birçok olay ona bağlı. İnsan bedeni yüzde 70 oranında sudan oluşuyor. Ay, okyanusları kontrol ediyor ve denizlerde gelgitleri etkiliyor. Açıkçası bunun bir ucu da bize dokunuyor. Ayrıca numeroloji ve astrolojiye de inanıyorum.

        4

        Oğlunuz Flynn size mutfakta yardımcı oluyor mu?

        Hayır, o yemek pişirmeyi sevmiyor. Sadece canı isterse yardım ediyor. O da ancak börek, pasta veya kurabiye yapacağım zaman. Yoksa yemek yemeye ve parmaklarını yalamaya bayılıyor!

        5

        Flynn'in doğumu 27 saat sürdü. Doğuma dair neler hatırlıyorsunuz?

        Ağrıyı durdurmak için ilaç almayı reddettim. Sonuç olarak doktorlar bana doğumu yaptırmak zorundaydı. Ve o kadar saatten sonra bebeğin artık çıkması gerekiyordu. Flynn 4,5 kiloydu!

        6

        Onu ilk gördüğünüzde aklınızdan neler geçti?

        Büyülü bir andı. Parmağını uzattı, onu tuttum. O saniyeden itibaren ona tamamen bağlanmıştım.

        7

        Tam adı Flynn Christopher. Chris, 16 yaşında ölen ilk sevgilinizin de ismi, değil mi?

        Chris öldüğünde ona bir mektup yazdım ve mezar taşının üstüne bıraktım. O mektupta, ilk çocuğum olduğu zaman onun adını vereceğini yazmıştım. Bunu Orlando'ya anlattım. O da bana anlayış gösterdi, bunun gerçekten de çok cool olduğunu, bunu yapmam gerektiğini söyledi. Kendimi hala Chris'in ailesinden biri gibi hissediyorum. Onları kendi ailemi düşündüğüm gibi düşünüyorum.

        8

        Sizi güçlü kılan olay neydi?

        Erken yaşlarda hayatın değerli ve kırılgan olduğunu anlıyorsunuz. Bir köşede oturarak bir yere varılmadığını ve hayatınızda olan insanlara onları sevdiğinizi söylemek, duyguları susturmamak çok önemli.

        9

        Her gün kendinizin en iyi arkadaşı olmalı ve mutlu olmak için başka bir kişiye ihtiyaç duymamalısınız. İlişkimde mutluyum, çünkü mutluluk veriyorum. Ve eğer eşim mutluysa bu bana da yansır.

        10

        'Bir akşam yemeğinde' deyip dursam cümleyi nasıl tamamlarsınız?

        Evan'la tanışmıştık... Yan yana otururken bana 'Çok tatlısın' dedi. Bir süre arkadaş kaldık... Aslında ilk kez öpüşene kadar.

        11

        İlk öpücük nasıldı?

        'Aramızdaki bu çekim büyü gibi' diye düşündüm. Hayatımın ilk öpücüğüymüş gibi hissettim. Çok aşığım.

        12

        Evan Snapchat'in kurucusu. En sevdiğiniz sosyal medya uygulaması bu mu?

        Evet ama onun yüzünden değil (kahkaha atıyor). Her gün Snapchat'i kullanıyorum, çünkü verdiği hizmeti seviyorum. Bence çok kullanışlı, güncel, her şeye bağlı olmanın spontane bir yolu. "Discover" özelliği etrafında olan biten her şeyi görmeni sağlıyor.