Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Georgia Fowler: Beş yıl boyunca çok ter ve gözyaşı döktüm

        Birçok modelin hayalini süsleyen bir gün tasarımlarını tanıtmayı hayal ettiği bir Victoria's Secret defilesi daha geride kaldı.

        Ama görünüşe göre bu defilede özellikle de ilk kez görev alan modellerin heyecanı ve masal gibi anlattıkları uzun süre bitmeyecek. 24 yaşındaki Yeni Zelandalı Georgia Fowler da bunlardan biri.

        İlk kez Victoria's Secret meleği olan Fowler, anlattığına göre olup bitenlerin gerçekliğine inanabilmek için hala kendini "çimdikliyor." Fowler, Instagram hesabında o gece çekilen bir fotoğrafını paylaşıp "Bir rüyayı yaşıyorum" notuyla takipçileriyle paylaştı.

        Fowler "Bu şans bana verildiği için kendimi minnettar hissediyorum" diyerek duygularını ifade etti. Genç model defileye hazırlık sürecinde arkasında duran, desteğini esirgemeyen herkese müteşekkir olduğunu da belirtti.

        Georgia Fowler, o gece birkaç saat podyuma çıkabilmek için son beş yılda çok ter ve gözyaşı döktüğünü söyleyerek "Ama hepsine değdi. Umarım bunu bir daha yapabiliriz" dedi.

        Victoria's Secret moda dünyasındaki mankenler için de eşine az rastlanır bir basamak. Bir kez bile olsa bu firmanın defilesine çıkmak ya da kataloglarında yer almak diğer güçlü firmaların dikkatini çekmenin ve yılda milyonlarca dolar kazanmanın garantisi... Ama firmanın yüzü olmak hiç de kolay değil. Sadece güzellik yetmiyor. Bundan fazlası gerekli.

        Öncelikle firmaya manken olabilmek için en az 1.76 cm boyunda olmak gerekli. 18 yaşından küçük 30 yaşından büyük olmamak gerekli. ABD vatandaşı olmak ya da ABD'nin eyaletlerinden birinde oturma iznine sahip olmak aranan koşullardan.

        İngilizce okuyup konuşabilmeli, sağlığı mükemmel olmalı. Victoria's Secret mağazaları ya da firma ortaklarından hiçbiriyle ilişkisi olmamalı.

        Ve sabıka kaydı kesinlikle ve kesinlikle temiz olmalı. Suç işlemek değil buna teşebbüs etmek bile dünyanın en güzel kadını bile olsanız size firmanın kapılarını kapatıyor. Victoria's Secret adına çalışan mankenleri ince eleyip sık dokuyarak seçiyor ama onları da kelimenin tam anlamıyla ihya ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ