Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rus modellerden otel yöneticilerini kızdıran pozlar
        1

        Rus modeller bir fotoğraf çekimi için gittikleri Dubai'de konakladıkları otelin yöneticilerini kızdırdı. Bunun nedeni de modellerin otelde çekip sosyal medyada paylaştıkları pozlar.

        2

        Otelin adını da konum vererek ya da etiketleyerek belirte Rus modellerin cüretkar pozlarına otel yöneticileri isyan etti.

        3

        Modellerin, iç çamaşırlarıyla ya da yarı çıplak olarak banyoda, küvette ya da otel odasında çekip paylaştığı pozlar takipçilerinden milyonlarca beğeni aldı. Ancak otel yöneticileri bunun, otelin imajına zarar verdiğini söyleyerek tepki gösterdi.

        4

        "Burası bir aile otelidir" diyen yöneticiler "Bu pozların ardından birçok aileden ve bazen de çocuklardan çok sayıda şikayet aldık" diye konuştu.

        5

        Kendilerini "bir aile oteli" olarak tanıttıklarını belirten otel yöneticileri, tüm konuklarının rahatını düşünmek zorunda olduklarını da sözlerine ekledi.

        6

        Lily Ermak, Alina Lobacheva, Dasha Mart, Victoria Bonya, Anna Kalashnikova,Falina Mirgaeva, Mary Mersedova, Alina Akilova adlı modeller, görev aldıkları giyim firması çekiminden arta kalan zamanlarında söz konusu otelde çektikleri pozlarını sık sık sosyal medyada paylaştı.