Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ünlü şarkıcı Mariah Carey 900 bin TL’lik gelinliğini ateşe verip yaktı!
        1

        Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Mariah Carey, iptal olan düğününde giymeyi planladığı 250 bin dolarlık gelinliğini yeni klibinin çekimlerinde yaktı.

        2

        46 yaşındaki şarkıcı yaktığı gelinliğini Avustralyalı milyarder iş adamı nişanlısı James Packer ile Bora Bora’da yapılacak düğününde giymeyi planlıyordu.

        3

        Düğünlerinin iptal edilmesi ardından yayımlanan klipte Carey’nin gelinliğini yakması, basında ‘eski nişanlısına mesaj’ olarak yorumlandı. İddialara göre klip, çiftin ayrılmadan önce birlikte kaldıkları evde çekildi.

        4

        Woman's Day dergisinin iddiasına göre 46 yaşındaki Carey'nin nişanlısı işadamı James Packer, yaptığı savurgan harcamalar yüzünden Carey'i terk etti ve nişanı da attı.

        5

        Çifte yakın kaynaklar James Packer'ın, ünlü şarkıcının kariyeri, özellikle TV şovu için çok harcama yaptığını belirterek "Ama Mariah yaşadıkları hayatı tüm dünyaya sergilemeyi istiyordu. Bu da James'i rahatsız etti" diye konuştu.

        6

        Ayrılığa rağmen Mariah Carey'nin James Packer tarafından kendisine hediye edilen 10 milyon dolarlık nişan yüzüğünü geri vermediği de belirtildi.