Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kadın James Bond adayı Vicky McClure’dan açıklama

        ‘James Bond' serisinin sekizinci '007'si olan Daniel Craig’in rolü bırakmasının ardından bu karakteri canlandıracak yeni oyuncunun kim olacağı merak konusu. Yeni James Bond’un bir kadın olacağı söylentisi son zamanlarda sıklıkla dile getirildi. Bu rol için adı geçen en güçlü aday ‘Line of Duty’ dizisi yıldızı Vicky McClure oldu.

        33 yaşındaki İngiliz oyuncunun ilk kadın James Bond olacağı konuşulurken, konuya McClure’dan yorum geldi. Kendisine, ilk kadın James Bond olup olmayacağı sorulan McClure’un ilk tepkisi, “Neden olmasın?” şeklindeydi. İngiliz The Sun gazetesine konuşan oyuncu, “Bu söylenti çok komik” dedi. Bu role seçilmesinin mümkün olmadığına inanan McClure, “Bir Nottingham kızının Bond’u oynaması bir milyon yıl daha olmayacak” yorumunu yaptı. McClure, “Ama olsaydı çok akıllıca olurdu, değil mi?” sözlerini de ekledi.

        REKLAM

        Gelecek iki Bond filmine devam etmesi için 68 milyon sterlinlik (299 milyon TL) teklif yapılan, ancak teklifi reddettiği öne sürülen Daniel Craig’in role dönüp dönmeyeceği merak konusu. Daha önce, ‘X-Files’ ve ‘The Fall’ gibi başarılı yapımlardaki rolüyle hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan 47 yaşındaki Gillian Anderson, sosyal medyada kendisini yeni Bond olarak gösteren bir poster paylaşarak role yeşil ışık yakmıştı. James Bond karakteri için 38 yaşındaki İngiliz oyuncu Tom Hardy’nin adı da anılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ