Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan 2 milyon dolarlık karavan

        Dizinin yapımcıları sette dinlenmesi için Kutcher’a 2 milyon dolarlık karavan kiraladı. Villayı andıran iki katlı karavanda iki banyo, konferans salonu ve satranç odası var.

        HABERTÜRK DIŞ HABERLER

        ABD’li oyuncu Charlie Sheen’in yapımcıyla kavga edip “Two and a Half Men” dizisinden ayrılması Demi Moore’la evli olan meslektaşı Ashton Kutcher’a yaradı. Sheen’in yerine diziye giren ve 26 bölüm için 20 milyon dolarlık (35.5 milyon TL) anlaşma yapan Kutcher’a set aralarında dinlenmesi için 2 milyon dolarlık (3.5 milyon TL) karavan kiralandı. İngiliz Daily Mail Gazetesi “Bu Kutcher’ın bölüm başına yaklaşık 2 milyon dolar aldığı iddia edilen Charlie Sheen’den neden daha az para kazandığını açıklıyor” yorumunu yaptı. Lüks karavanın eski kiracıları arasında şarkıcı Mariah Carey ve oyuncular Sharon Stone ile Vin Diesel yer alıyor.

        Lüks bir villayı andıran karavanda yok yok! Haftalık kirası 8 bin 750 dolar (15 bin 550 TL) olan iki katlı karavanda iki banyo, konferans salonu, granit kaplı bir mutfak, satranç odası ve 7 adet de 3D plazma ekran bulunuyor. Karavanın mobilyaları ise katlanabilir olarak tasarlanmış.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ