Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Justin Bieber, Ferrari'siyle kaza yaptı

        Genç pop yıldızının San Fernando Vadisi’nde Honda Civic ile çarpışan siyah Ferrari’sinden hiçbir yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

        Los Angeles Emniyeti şu şekilde açıklamada bulundu: "Kimse yara almadı ve her iki araçta da zarar yok." Habere göre kaza alt geçitteki otoparkta, Honda sürücüsünün lüks arabanın çevresinde dolaştığı sırada gerçekleşmiş, ve aracın ön kısmı ’Never Say Never’ yıldızının arabasının arka kısmına vurmuş. Ancak E!Online’a göre, polis bu kazayla ilgili rapor tutmamış ve her iki araçta da çok fazla hasar yokmuş.

        Kaza, Bieber’ın MTV Video Müzik Ödülleri’nde 'U Smile' şarkısının klibiyle ödül aldıktan yalnızca 48 saat sonra gerçekleşmiş.

        Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı ilk olarak R&B süperstarı Usher tarafından keşfedilmişti ve şimdilerde yıldız ilk dünya turnesini tamamlıyor. ’Eenie Meenie’ şarkıcısı ilk albümü ’My World’ü 2010’da çıkarmış ve albümde Ludacris ve Sean Kingston gibi birçok sanatçı arkadaşıyla çalışmıştı. Albüm listelerde birinci sırada yer alarak yıldızı 1963’te Stevie Wonder’dan sonra en genç erkek solo sanatçısı yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ