Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Takılın Bu Tarz Benim hafta içi her gün Show tvde canlı yayınlanacak

        Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren Bu Tarz Benim, bugünden itibaren yenilikleri ve sürprizleri ile herkesi ekran başına kilitlemeye devam edecek.

        Birbirinden ünlü konuklarıyla ve görsel şovlarıyla modanın kalbinin attığı fenomen program, bugünden itibaren hafta içi her gün 16:00-19:00 saatleri arasında canlı olarak ekranlara gelecek.

        Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç yer alıyor.

        BU TARZ BENİM'DE SÜRPRİZLER BİTMİYOR !

        Bugüne kadar 13 kadın yarışmacı ile ekranlara gelen Bu Tarz Benim'de, bugünden itibaren 11 kadın ve 11 erkek yarışmacı çiftler halinde yarışacaklar. Her bir çiftin bir hikayeyi canlandıracağı Bu Tarz Benim'de, çiftler jüriden oyunculuk, sahne, ses, saç, makyaj ve kostüm performanslarına göre puan alacaklar.

        Ayrıca Bu Tarz Benim stüdyosunda jüri üyelerinin yarışmacılara takviye olarak destek vereceği bir de aksesuar dükkanı bulunacak.

        Jüriye tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf edecek olan yarışmacılar, bir yandan da rakiplerini geçmek için kıyasıya rekabet edecek.

        Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği Bu Tarz Benim, bugünden itibaren hafta içi her gün saat 16.00'da canlı yayınla Show TV ekranlarında!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ