Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kenan İmirzalıoğlu, Vestel’in reklam yüzü oldu

        HT MAGAZİN / Bülent İPEK

        SERİNİN ilk filmini Kenan İmirzalıoğlu, Vestel yöneticileri ve bir grup gazeteciyle önceki akşam Zorlu Ruffles Otel’de izledik. Sadece yerli cep telefonu markası Venus değil, diğer ürünler ve belgesellere konu olan Manisa Vestel City de ön planda tutuluyor.

        ‘EZİCİ BİR ORANLA TERCİH EDİLDİ’

        Kenan İmirzalıoğlu, toplantıda yeni bir reklam anlaşma yapmanın heyecanı içindeydi. Deli Yürek dizisinin ilk çekim gününde yönetmen Osman Sınav’ın “Bu adama iyi bak, Türkiye’nin en kalıcı starlarından biri olacak” demesinin üzerinden 15 yıl geçti. Kalıcı olduğunu gösterdi ve aynı zamanda hem oynadığı karakterlerle hem de kamera arkasındaki duruşuyla “güvenilir ünlü” araştırmalarında hep zirvede yer aldı. “Gururla yerli kampanyası için neden Kenan İmirzalıoğlu’nu seçtiniz?” soruma bir Vestel yöneticisi “Güvenilir ünlü araştırmalarında üst sıralardaydı. Bizim zaten aklımızdaydı. Birkaç isim daha vardı gündemde. Kenan İmirzalıoğlu yüzde 98 gibi ezici bir oranla tercih edildi. Kenan İmirzalıoğlu’nun delikanlı ve güvenilir imajı bizim kampanyamızla örtüştü” cevabını verdi.

        DİZİLERE ARA VERİYOR

        Kenan İmirzalıoğlu bu zamana kadar çok az markanın yüzü olmasını “İçime sinen ve tüketiciye önermekten çekinmeyeceğim markalarla karaktere bürünmeden kendim olarak işbirliği yapmayı seviyorum. Vestel’le bütünleştiğim bir proje oldu” diye açıkladı. Yerli malı deyince kenartık sadece üzüm badem değil teknoloji markalarımızın da akla gelmesi gerektiğini söyleyen İmirzalıoğlu, “Ne yalan söyleyeyim, yerli malına karşı bir çekince hepimizde var. Dışarıdaki hep cazip geliyor. Benim teklifi kabul etmemdeki en önemli etken Vestel City’nin National Geographic kanalında ‘Mega Fabrikalar’ adıyla belgeselinin yayınlanması oldu. Maalesef yabancı kökenli bir kanalda bizdeki bir gelişmenin yayınlanması daha çok ilgimi çekti” diyerek yerli malı algısını anlattı. Oynadığı dizi haziranda sona erdikten sonra televizyon dizilerine uzun bir süre ara verecek Kenan İmirzalıoğlu artık ekranda sadece Vestel reklamlarıyla yer alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ