Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Borak,Marilyn Monroe oldu

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Özge Borak, İlker Aksum ve Ozan Çobanoğlu’nun başrolleri paylaştığı ‘Sugar-Balım’ müzikali önceki akşam TİM Show Center’da seyirciyle buluştu.

        Marilyn Monroe, Jack Lemmon ve Tony Curtis gibi yıldızların rol aldığı ‘Some Like it Hot’ (Bazıları Sıcak Sever) filminden uyarlanan müzikalde Monroe’nun oynadığı rolü üstlenen Özge Borak, babası Selçuk Borak’la aynı sahneyi paylaştı.

        İki perdelik müzikali Türker İnanoğlu, Gökçe Bahadır, Oya Başar, Cihan Ünal, Nevra Serezli, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu-Birce Akalay gibi ünlü isimler de izledi.

        SİNEMA tarihinin en ünlü klasiklerinden ‘Bazıları Sıcak Sever’den (Some Like It Hot) uyarlanan ‘Balım’ (Sugar) müzikali Maslak TİM’de görücüye çıktı. İlker Aksum, Özge Borak, Ozan Çobanoğlu, Zeki Alasya, Şebnem Sönmez, Hüseyin Soysalan ve Murat İpek gibi oyuncuların yer aldığı müzikal beş parasız iki işsiz müzisyen olan saksofoncu Hayri (İlker Aksum) ve kontrbasçı Zeki’nin (Ozan Çobanoğlu) hikâyesini anlatıyor.

        DUYGULANDIRAN JEST

        Özge Borak, “Bu müzikalde öncelikle ilk defa babamla aynı sahnede olmanın verdiği heyecan ve gururu yaşadım, benim üstlendiğim rolü filmde Marilyn Monroe’nun oynaması da beni ayrıca heyecanlandırdı” dedi.

        Gökçe Bahadır, Birce Akalay-Sarp Levendoğlu, Oya Başar, Cihan Ünal, Zafer Ergin ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin izlediği gala gecesine projenin yapımcısı Türker İnanoğlu da katıldı. İlker Aksum’un annesi Nurten Aksum ayağı kırık olmasına rağmen gösteriyi izlemeye geldi. Aksum, “Oğlumu bugün çok izlemek istiyordum, ayağım kırıldı ama onu yalnız bırakamadım” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ