Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Coşkun Göğen: 'Zeki Alasya güzel bir insandı'

        Türk sinemasının ’Tecavüzcü Coşkun’ lakaplı oyuncusu Coşkun Göğen, Zeki Alasya’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Göğen, "Çalıştığım dizide yönetmenlik yaptı. Dünya güzeli bir insandı" dedi.

        Antalya’da yaşayan oyuncu Coşkun Göğen, dün yaşamını yitiren ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya’nın ölümünün kendisini çok etkilediğini söyledi. Oyuncu Coşkun Göğen, şöyle konuştu:

        "O duayenler, zamanı gelen mi, sırası gelen mi diyeyim bilmiyorum. Bugün öğrendim ki 72 yaşındaymış. Ben de 70 yaşındayım. Biraz ondan dolayı da üzüntülüyüm. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm. Neler söyleyebilirim ki, kendisiyle film de çektim. Çalıştığım dizide yönetmenlik yaptı. Dünya güzeli bir insandı. Biz 68 kuşağıydık. Düşünebiliyor musunuz, bir şeyler eksildiğini hissediyorum. Ama yapacak bir şey yok. Ailesinin ve sevenlerinin üzüntüsünü paylaşıyorum."

        Zeki Alasya’nın cenazesine katılamayacağını söyleyen Coşkun Göğen, "Gitmek isterdim ama yine de gönlüm onunla beraber. Allah rahmet eylesin. Canım abim benim. Şimdi ilkbahardayız ama zamanı gelince çiçekler soluyor. Birileri soluyor, birileri açıyor. Bakalım sıra bize ne zaman gelecek bilmiyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ