Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ceylan Çapa sevgilisi Altuğ Leblebici'ye yumruk attı
        1

        Sosyetik güzel Ceylan Çapa, Alaçatı’da sevgilisi Altuğ Leblebici’yi yumrukladı. Kavganın nedeni Gamze Özçelik... Makaron'dan Gülşen Yüksek yaşananları anlattı..

        2

        Ceylan Çapa ile sevgilisi Altuğ Leblebici hafta sonu Alaçatı’da ELLE Weekend partisine katıldı. Cumartesi akşamı da Göz Lounge’a giden çift, içeride kıskançlık kavgasına tutuştu. İddiaya göre Çapa, sevgilisinin oyuncu Gamze Özçelik’le sohbetinden rahatsız oldu ve ortalığı birbirine attı.

        3

        Sevgilisiyle tartışıp bir süre sonra yumruk atmaya başlayan Çapa’yı arkadaşları Vanessa-Raisa kardeşler, Berk Suyabatmaz ve Aslışah Alkoçlar güçlükle sakinleştirdi. Kıskançlık krizinin ardından çift, ertesi gün hiçbir şey yaşanmamış gibi ilişkilerine devam kararı aldı.

        4

        29-30-31 Mayıs’ta Alkoçlar Eclusive Otel’de düzenlenen ELLE Weekend partisine sosyetik güzel Ceylan Çapa damga vurdu. Kiminle konuşsam “Ceylan Çapa’nın kavgasını duydun mu?” diye başlıyor anlatmaya. Ceylan Çapa sevgilisi Altuğ Leblebici ile Cumartesi akşamı eğlenmek için Göz Lounge isimli mekana gitmiş. İçeride ELLE partisine katılan diğer davetliler de varmış. Oyuncu Gamze Özçelik güzelliği ve danslarıyla gecenin en dikkat çeken ismi olmuş.

        5

        Altuğ Leblebici yıllar önceden tanıdığı Gamze Özçelik ile ayak üstü koyu bir sohbete dalmış. Bu sohbetten rahatsız olan Çapa bunu açıkça sevgilisine söylese de Özçelik’in gece boyu yanlarına gelmesine engel olamamış. İlerleyen saatlerde işler iyice çığrından çıkmış.

        6

        İddiaya göre kıskançlık krizine giren Ceylan Çapa sevgilisi Altuğ Leblebici’ye yumruklar atmaya başlamış. Ardından Gamze Özçelik’e de saldırmak üzereyken araya Çapa’nın yakın arkadaşları Vanessa-Raisa kardeşler, Berk Suyabatmaz ve Aslışah Alkoçlar girmiş.

        7

        Bu öfke patlamasından sonra herkesin ‘ayrıldılar’ gözüyle baktığı çift ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi el ele plaja inmiş. Hatta öyle ki Çapa dosta düşmana karşı ayrılmadığını göstermek için kumsalda sevgilisiyle çekilen fotoğrafını Instagram’dan paylaşmış.

        8

        Fotoğrafta sadece Çapa ve sevgilisinin kumsala yansıyan gölgeleri var. Tabii insan ister istemez Altuğ Bey’in yüzünde kavganın izi mi kaldı diye merak ediyor?

        9

        Öte yandan Ceylan Çapa'nın Gamze Özçelik'e de tokat attığı iddia edildi. Bu iddialar üzerine Gamze Özçelik sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.

        10

        "Basında bir haber yer almaktadır, bana tokat atıldığına dair. Bu kesinlikle doğru değildir, bu asla gerçekleşmedi ve kimse bana tokat filan atamaz. Haberde yakınlaştığım iddia edilen şahıs benim çocukluk arkadaşım olup, ailesini küçüklükten beri tanımaktayım.

        11

        Ve asla öyle bir durum söz konusu olamaz. Benim hayat duruşumda bu tür bir tavır zaten asla olmaz. Evet, bir kavga yaşanmıştır ama benimle alakası olmayan, iki sevgilinin kendi arasında yaşadığı büyük bir kavgadır. Sonradan da etrafa sıçramıştır. Haber yaparken kişilik haklarına saldırılmaması, iftira atılmaması ve şahıslara sorulması gerekmektedir. Üzgünüm!"

        12