Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gupse Özay'ın sevgilisi Barış Arduç çapkınlıkta
        1

        'Deliha' filminin çekimleri sırasında tanıştığı Gupse Özay ile yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan Barış Arduç, önceki gece erkek arkadaşlarıyla ünlü bir eğlence mekanındaydı...

        2

        Geç saatlere kadar kalabalık bir grupla eğlenen Barış Arduç, mekanda genç kızların gözhapsindeydi. Mekandan yine erkek arkadaşlarıyla çıkan yakışıklı oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekince çareyi demirlere yaslanmakta buldu.

        3

        Bu sırada gizemli bir güzel Barış Arduç'un yanına gitti. Ünlü oyuncuyla kısa süre sohbet eden genç kız, Barış Arduç'tan numarasını istedi. Ünlü oyuncu da gizemli güzelin kendisine uzattığı cep telefonuna numarasını yazdı.

        4

        Tam bu sırada flaşları fark eden Barış Arduç, hemen genç kızın yanından ayrılarak taksiye bindi.

        5

        Bu arada yurt dışında tatilde olan Gupse Özay'ın sevgilisinin bu şekilde görüntülenmesine nasıl tepki vereceği merak konusu oldu. (Takvim)

        6

        Barış Arduç konuyla ilgili Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: Bir arkadaşımın doğum günü sebebiyle 30 dakika uğradığım bir mekanda dizimizi takip eden bir genç kızın benimle fotoğraf çektirmek istemesi sonucu ortaya çıkan çirkin bir haber var.

        7

        Çapkınlık yapmaktan tutun da alkolün etkisiyle ayakta zor durduğuma kadar bir sürü safsata... Hadi biz alıştık yalan haber yapmanıza.. Ama siz de biraz hassas olup sadece bir oyuncuyla fotoğraf çekilmek isteyen bir genç kızı böyle çirkin bir şeye alet etmeseniz olmaz mı? kızı böyle çirkin bir şeye alet etmeseniz olmaz mı?

        8

        Sizin yaptığınızın adı da ekmek parası değil mi? İşine yalan karıştırmadan yapan magazinci arkadaşları tenzih ederek söylüyorum. Ayıptır, o ekmek boğazdan geçmez... Hayırlı işler birader.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ