Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gisele Bundchen ile Tom Brady boşanıyor mu?

        Gösteri dünyasının en mutlu çiftlerinden birinin yuvası üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. ABD medyasında yer alan iddialara göre top model Gisele Bundchen ile futbol oyuncu eşi Tom Brady, boşanmanın eşiğine geldi.

        US Magazine'in iddiasına göre 35 yaşındaki Bundchen, sık sık kocasını sık sık boşanmakla tehdit ediyor. Victoria's Secret'tan ayrıldıktan sonra kendi yolunu çizen ve geçen yıl podyumdan emekli olan Bundchen'in son günlerde bir boşanma avukatıyla görüştüğü de ileri sürülüyor.

        Gisele Bundchen ve Tom Brady bu konu hakkında bir açıklama yapmazken aileye yakın kaynaklar çiftin son bir yılı oldukça zorlu bir şekilde geçirdiğini söylüyor. Bunun nedeni de 38 yaşındaki Brady'nin tamamen kariyerine odaklanmış olması.

        Aynı kaynaklar "Tom kendini tamamen kariyerine adamış durumda. Gisele de kendini dışlanmış hissediyor" diye konuştu. Bundchen ve Brady bu yıl ilk kez yaz tatillerini ayrı ayrı yaptı. Eski yıllara oranla birlikte çok fazla vakit geçirmediler. Hatta doğum günlerini bile birlikte kutlamadılar.

        İleri sürülenlere göre Gisele Bundchen'in kısa bir süre önce çok konuşulan estetik operasyonları geçirmesinin asıl nedeni de kocasının azalan ilgisini yeniden kendisine çevirmek. Bundchen burka giyip gizlenerek bir estetik kliniğine girerken objektiflere takılmıştı. Top modelin, göğüslerini toplattığı, göz kenarlarına da müdahale yaptırdığı ileri sürülmüştü.

        Gisele Bundchen ve Tom Brady, 2009 yılında evlenmişti. Çiftin; 5 yaşında Benjamin adında bir oğlu ve 2 yaşında Vivian adında bir kızı var.Tom Brady ve Gisele Bundchen boşanma iddiaları konusunda hiçbir yorum yapmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ