Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ümit Kantarcılar'dan Gamze Topuz açıklaması

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTÜRK MAGAZİN

        Yönetmenliğini Ali Adan’ın üstlendiği sezonun iddialı komedilerinden ‘Adana İşi’nin galası Sapphire AVM’de gerçekleştirildi.

        Bugün itibarıyla vizyona giren film, 90’lı yıllarda Adana’da gerçekleştirilmiş bir banka soygunundan esinle beyazperdeye aktarıldı. Film, Adanalı iki kafadarın maddi zorluklar içinde geçen yaşamlarından kurtulma çabasını konu alıyor. Filmde rol alan usta oyuncu Erkan Can, “Eğlenceli bir film oldu. Adana’ya teşekkürler kebaplar harikaydı” dedi.

        Ceyda Ateş, Aylin Aslım, Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk ve Erkan Can’ın başrolleri paylaştığı komedi filmi ‘Adana İşi’nin galası Sapphire AVM’de yapıldı. Oyuncuların tam kadro katıldığı gecede keyifli anlar yaşandı.

        Galaya katılan Ümit Kantarcılar basın mensuplarının yoğun ilgisine mazhar oldu.

        Eşi Gamze Topuz’un kendisini aldattığı yönündeki haberlerin sorulması üzerine Kantarcılar, “Benim sessiz kalmamın nedeni çocuğumuzun etkilenmemesi. Çeşme’de de o yüzden barıştık. Ancak bu olay yaşandı. O şahsın kendi hayatıdır. Neticede kızımın annesi, konuşmamak için kendimi tutmak zorundayım. Bu kızımız adına daha iyi olacak, onun büyüdüğünde bu olaylardan etkilenmemesi lazım” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ