Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Murat Varol: Duygum Deniz'le yuva kurmaktı ama olamadı

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Deniz Akkaya ile yıllar sonra tekrar bir araya gelen ancak birlikteliği bir kez daha olaylı şekilde sona eren Murat Varol, ayrılığın ardından basına açıklama yaptı. İşadamı, “Yuva kuracaktık olmadı” dedi.

        Sevgilisi Deniz Akkaya ile geçtiğimiz günlerde kavga edip karakolluk olan Murat Varol, sessizliğini yazılı bir kamuoyu açıklamasıyla bozdu. Ünlü işletmeci açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

        ‘DENİZ’İN KIZI AYŞE EVLADIMDI’

        “Deniz Akkaya ile sevginin ve geleceğin paylaşıldığı bir birliktelik yaşarken, ilişkimizin büyüsü bozuldu. İlişkilerin mahremiyetinin kutsallığına inanırım. Ancak; Deniz Akkaya’nın, ayrıldığımız günden bu güne, yazılı ve görsel medyada, hakkımda kullandığı suçlayıcı ifadelerin yönünü ilk evladımın annesine çevirmesi sessizliğimi bozmama neden oldu. Maddi manevi yanında olacağım evladımın annesi, kısa zamanda çözülmesini umduğum bir yargı süreciyle karşı karşıya. Deniz hayalimdi, gerçek oldu ve onunla birlikteliğime çok önem veriyordum. Evladı Ayşe evladımdı. Bir ilişkide keskinliği değil, o keskin uçları yumuşatmayı, aşkı sevgiyi beslemeyi önemsiyorum. Böyleydi Deniz’le birlikteliğim, zor günler yaşadık ama sevgim ağır bastı. Birlikteliğimi hep devam ettirmek istedim.” “Aslında Deniz Akkaya’yı 10-15 yıl önceki halime benzetiyordum. Ben değişmiştim ve Deniz de değişebilirdi. Ve ben her koşulda yanında olabilirdim, çünkü duygum aile olmaktı. Yuva kurmaktı. Çocuklarımla, Ayşe’yle, Deniz’le huzurlu, sakin bir yuva” diyen Varol, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Ama olmadı. Bugün artık sevdiğim kadınla yollarımız ayrı. Birlikteliğimiz süresince içtenlikle paylaştığım üzüntülerimi, televizyon ekranlarında, kendine kamuoyu yaratmak için kullanması, bu konunun ayrılma nedenimiz olduğunu iddia etmesi üzücü.

        ‘MAHREMİYETİMİZİ KULLANDI’

        Deniz Akkaya’nın hakkımda kullanmış olduğu tüm ifadelerin hakikatliğinden uzaklaştırılarak kamuoyu ile paylaşılan olaylar olduğunu belirtmeliyim. Mahremiyetimi koz olarak kullanması ve konuların içeriğini saptıran açıklamalarda bulunmasını doğru bulmuyorum. Tüm medyayla paylaştığı benimle ilgili sözler, maalesef ilişkimizi nasıl yaşadığının üzücü bir ifşasıdır. Halbuki birlikteliğimiz özeldi ve ayrıldıktan sonra da saygıyı hak ediyor.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ