Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin ‘81 İlde 81 Kütüphane Projesi’ tanıtıldı

        HT MAGAZİN / Buse ÖRNEK

        Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko, D&R CEO’su Kürşat Demircioğlu ve Herkese Kitap Vakfı Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım toplantısına Ali Sunal, Aret Vartanyan, Atiye, Başak Sayan, Betül Demir, Ece Vahapoğlu, Eylem Şenkal, Ezo Sunal, Gül Sunal, Gökhan Keser, İrem Derici, Hakan Bilgin, Kerem Görsev, Mehmet Erdem, Neşe Erberk, Özgün ve Sibel Tüzün gibi ünlü isimler katıldı. Kampanya kapsamında 1 Mart tarihine kadar temassız ödeme ile alışveriş yapan herkes ihtiyacı olan okullara kütüphane yapılmasına destek olabilecek. Herkese Kitap Vakfı’nın desteğiyle belirlenen, kütüphaneye ihtiyacı olan 81 okula kitap sağlanacak.

        İREM DERİCİ: “Mevzu sosyal sorumluluk olunca hiç düşünmeden koşup geliyoruz ama özellikle eğitim ve çocuk işin içine girince varı yoğu bırakıp geldim. Umuyorum o 81 ildeki bütün kütüphaneler kitaplarla dolar. Eğitime katkıda bulunmak çok güzel bir şey.”

        GÜL SUNAL: “Böyle bir şey düşünüldüğü için çok gururluyuz. Kitap okumanın önemli olduğunu biliyorum. 81 ile kütüphane yapılıyor olması çok gurur verici.”

        NEŞE ERBERK: “Biz zaten Kitap Vakfı’yla geçtiğimiz yıl çalışmalarımızı başlatmıştık. Tüm Türkiye’deki 32 anaokulumuzla ve buradaki velilerimizle yaklaşık bir yıldır Kitap Vakfı’na destek oluyoruz. Dolayısıyla ‘81 İlde 81 Kütüphane Projesi’ne daha yakından destek olacağız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ